boat-logo

Ποιοι είμαστε

 

Το PatmosBoat, by Rossi Rentals, ιδρύθηκε από ανθρώπους που έχουν αγάπη και σεβασμό για την θάλασσα.  Αυτό μας δημιουργεί το πάθος και την θέληση για συνεχόμενη εξέλιξη στον τομέα μας. Μέσα από την εμπειρία μας, προσφέρουμε την αριστεία  με δρομολόγια γύρω από το όμορφο σύμπλεγμα της θαλάσσιας περιοχής της Πάτμου, καθώς και με την οργάνωση εξατομικευμένων κρουαζιέρων με τα πληρώματά μας στα νησιά του Αιγαίου. Ό, τι κι αν επιλέξετε, εγγυόμαστε μια υπέροχη εμπειρία διακοπών σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ φροντίζουμε με ασφάλεια για όλες τις πρακτικές πτυχές.

Ο στόχος μας από την πρώτη μέρα έχει παραμείνει αναλλοίωτος: Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πλεύσης που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι ένας. Δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτό είναι που κάνουμε. Η μεγάλη προσοχή που δίνουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με μια μοναδική συλλογή από αξιόπιστα σκάφη. Θα σας δείξουμε γιατί αγαπάμε την θάλασσα και πως μπορούμε να περνάμε ευχάριστα, μέσα από οργάνωση και ασφάλεια.

Γνωρίζοντας τις ώρες αιχμής στα πιο διάσημα σημεία, σας προφέρουμε  ιδιωτηκότητα  σε αυτά.. Μαζί μας θα δείτε σημεία όπου δεν μπορούν να πάνε τα μεγάλου μεγέθους σκάφοι και που δεν υπάρχουν σε προγραμματισμένες εκδρομές. Τα σκάφη μας είναι γρήγορα και αξιόπλοα το οποίο σημαίνει ότι ο χρόνος της εκδρομής είναι για να απολαύσετε τα σημεία όπου θα επιλέξετε με μέγιστο χρόνο άφιξης τα 20’, επίσης με δυνατούς ανέμους η συμπεριφορά των σκαφών μας είναι άψογη και οι Καπετάνιοι έμπειροι ώστε να φροντίσουν για το ασφαλές ταξίδι σας. Όσο εσείς κολυμπάτε και εφόσον επιθυμείτε  ο καπετάνιος σας μπορεί να βγάλει για εσάς διάφορους θησαυρούς από τον βυθό ανάλογα βέβαια πάντα και τον καιρό ( πάντα μέχρι τώρα κάτι θα βγάλουμεJ ), όπου θα το σερβίρουμε στο σκάφος με κάποιο αναψυκτικό ή ποτό της αρεσκείας σας.

Αναφερόμαστε σε αχινούς, πεταλίδες, φούσκες ακόμα και κάποιο ψάρι όπου θα το κάνουμε σασίμι  αμέσως από την θάλασσα την οποία θα κολυμπάτε.

Σημαντική είναι επίσης η ώρα του φαγητού αλλά επειδή εσείς είστε με τους καλύτερους μπορεί να γίνει πολύ απλό και τις ημέρες του Αυγούστου όπου είναι ανάρπαστα τα νησάκια και επικρατεί μία συμφόρηση στα τοπικά εστιατόρια. Ξέρουμε τις ώρες αιχμής και αναλόγως θα σας προτείνουμε πότε και που είναι καλά να πάμε  όπου πάντα με βάση τις προτιμήσεις σας θα κλείσουμε ένα τραπέζι.

Εάν επιθυμείτε  να εξερευνήσετε τον βυθό, ο Καπετάνιος που σας συνοδεύει θα βουτήξει μαζί σας για να σας  κατευθύνει ανάλογα για να μην μείνει τίποτα ανεξερεύνητο όπως και να φροντίσει για την ασφάλεια σας.

Εάν είστε λάτρεις του σκάφους και της θάλασσας, επισκεφθείτε μας & νοικιάστε το σκάφος της αρεσκείας σας, για ημερήσιες εκδρομές ή για πολυήμερες διακοπές, καθώς επίσης για εορταστικές εκδηλώσεις, πάρτι, επετείους ή ως συνοδευτικό θαλαμηγών. Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε απίστευτες τοποθεσίες στο σύμπλεγμα Αρκιών-Λειψών-Φούρνων-Λέρου, ενώ εσείς θα “ζείτε την μοναδική εμπειρία” του ταξιδιού με άνεση, ασφάλεια & πολυτέλεια!

Κρουαζιέρες με φουσκωτό στα γύρω νησιά

Τα φουσκωτά μας