Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις FAQs

Δικαίωμα ενοικίασης έχουν άτομα ανεξαρτήτου εθνικότητας, κάτοχοι άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες τη στιγμή της ενοικίασης και ηλικίας από 23 έως 70 ετών.
Κατά την παραλαβή του οχήματος ο οδηγός θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες και μια Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης.
Όλες οι ενοικιάσεις περιλαμβάνουν βασική ασφάλιση οχήματος (CDW), ασφάλεια προς τρίτους, απεριόριστα χιλιόμετρα* και 24ωρη οδική βοήθεια.
Σε περίπτωση ζημιάς με υπαιτιότητα του πελάτη ο πελάτης έχει την υποχρέωση να καλύψει την ζημιά ή σε περίπτωση Μικτής ασφάλισης το μερίδιο που του αναλογεί. Εάν δεν φταίει ο πελάτης και ευθύνεται άλλο όχημα τότε το ακινητοποιει το όχημα που ευθύνεται μας καλή στο τηλέφωνο και αναλαμβάνουμε εμείς χωρίς καμία χρέωση. Από την στιγμή που το όχημα ενοικιαστεί είναι υπο την ευθύνη του Υπογράφον Πελάτη.
Το Rossi Rent a Car διαθέτει την υπηρεσία PickUp/DropOff και σας παρέχει τη δυνατότητα να παραλάβετε ή να επιστρέψετε το ενοικιαζόμενο όχημα σε επιλεγμένες τοποθεσίες εκτός των γραφείων μας (π.χ. ξενοδοχείο, λιμάνι).
Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επιτρέπεται να οδηγούνται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Ζημιές που τυχόν να προκληθούν από οδήγηση σε χωματόδρομους ή εκτός δρόμου γενικότερα (τροχοί, ελαστικά, κάτω μέρος) δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια.
Η παράδοση Αυτοκινήτου και Σκούτερ γίνετε σε οποιαδήποτε τοποθεσία(Εντός Πάτμου) και οποιαδήποτε ώρα και επιστροφή του οχήματος από 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 στον καθορισμένο τόπο (Εντός Πάτμου).
OXI το Όχημα ενοικιάζετε μόνο για μετακινήσεις εντός του νησιού.